Začínáme…

K založení blogu mě vedlo několik důvodů. V první řadě to, že se při své práci setkávám s řadou problémů a situací, jejichž řešení je dobré nějakým způsobem zaznamenat. Ať už kvůli sobě pro časy budoucí (v rámci hesla „Co se v mládí naučíš, ve stáří stejně zapomeneš“ aneb „Co není v hlavě, je v blogu“) či pro někoho jiného, komu může moje řešení ušetřit nějaký ten čas.

Se shora uvedeným velmi úzce souvisí další důvod jeho vzniku.  Při hledání a vymýšlení řešení nějakého problému velmi často narazím na zajímavý zdroj informací, o kterém si pomyslím, že by bylo škoda nezaznamenat jeho existenci a nepodělit se o něj s ostatními. Postupem času by se zde tedy mohla objevit „snůška“ odkazů na zajímavé weby, články či zprávy, které mě nějakým způsobem zaujaly. To vše více či méně mnou okomentované.

Z již napsaného je zřejmé, že primárně bude blog zaměřen odborně. Avšak nejen prací živ je člověk. Protože se ve volných chvílích zajímám o astronomii a letecké modelářství, počítám s tím, že by se zde mohly objevit upoutávky na zajímavé akce a události i z těchto oborů.

Nechci plnit blog za každou cenu, budu-li mít o čem psát, napíšu. V opačném případě si klidně dám několik (tý)dnů pauzu.

Komentáře jsou zamčeny.